Automonteur

De Sondert 10a, 5928 RV Venlo

WERKEN BIJ JAMES AUTOSERVICE CAMPS

Ben jij de allround automonteur die wij zoeken? Je verzorgt het onderhoud en reparatie aan voertuigen van alle merken en voert APK-keuringen uit. Interesse om ons team te komen versterken? We komen graag met je in contact.

Heb jij passie voor de autotechniek? James Autoservice Camps is continu op zoek naar nieuwe collega’s! Ben jij gedreven om kwaliteit te leveren in de uitvoering van reparatie- en onderhoudswerkzaamheden aan personen- en lichte bedrijfswagens? Krijg jij energie van het opsporen en oplossen van (complexe) storingen? Ga jij graag aan de slag met ADAS, chiptuning en pass thru?

Dat is mooi want ook dit behoort tot een van jouw taken. Is geen auto (elektro) technisch probleem jou te gek en pak je deze dan ook graag met beiden handen aan? Dan ben jij degene die wij zoeken! Maar ook als dit voor jou enkel nog mooie kreten zijn maar je hier heel graag meer over wilt leren ben jij van harte welkom in ons team.

Functie eisen
  • Je beschikt over een goed technisch en praktisch inzicht en “sleutel”-ervaring is een pré
  • Je hebt een representatief voorkomen, doorzettingsvermogen en je bent leergierig.
Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden niet alleen een prettige werkplek en brede mogelijkheden m.b.t. scholing maar ook een uitstekende salariëring en arbeidsvoorwaarden conform de cao motorvoertuigen- en tweewielerbedrijf.

Bedrijfsprofiel

James Autoservice Camps is een merk onafhankelijk autobedrijf dat sinds 2016 is gevestigd in Venlo. Aan de De Sondert 10a vind je hét adres voor APK keuringen, onderhoud, reparatie, schadereparatie, storingsdiagnose en alle andere vragen rondom uw personen- of bedrijfsauto.

De grote aandacht van ons team voor kwaliteit en service maken een belangrijk verschil in vergelijk met andere autobedrijven. Veiligheid, betrouwbaarheid en comfort zijn voor ons de belangrijkste speerpunten in de controle van een auto.

Contact

Ben jij de monteur waar wij naar op zoek zijn? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatiebrief met cv die je per mail kunt sturen naar venlo@jamesautoservice.nl.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Eduard Camps (Eigenaar), tel. 077-7703373. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.

SOLICITEER DIRECT

Automonteur, 32 – 40 uur, MBO-niveau

Geïnteresseerd? Reageer dan direct op deze vacature door contact op te nemen met Eduard Camps.

Dit vinden onze klanten