Team

De Sondert 10a, 5928 RV Venlo

Ed

Ik ben Eduard Camps en woon samen met mijn partner Yvonne en 2 dochters in Grubbenvorst. Naast trotse eigenaar van het bedrijf werk ik mee als technisch specialist in de werkplaats. Mijn uitdaging ligt er in om de meest uiteenlopende problemen op te lossen. Ik ben een grote liefhebber van Italië en probeer af toe een woordje Italiaans te praten. In mijn vrije tijd ben ik graag actief voor de plaatselijke carnavalsvereniging als wagenbouwer en lid van de raad van 11. Verder stap ik met mooi weer graag op de wielrenner om een ronde te fietsen en werk ik aan mijn Amerikaanse project auto.

Yvonne

Ik ben Yvonne Camps-van Nies, al ruim 20 jaar gelukkig en samenwonend met Ed, trotse moeder van onze dochters Meike en Fleur. Ik ben mede eigenaar en doe de administratie, marketing en interieurverzorging binnen het bedrijf. In mijn vrije tijd sport ik graag, en hou ik van etentjes en gezelligheid met familie en vrienden. Verder ben ik supertrots dat ik deel uit maak van ons tof, enthousiast, gezellig maar vooral vakkundig team!!

Wilbert

Mijn naam is Wilbert Engels, gelukkig getrouwd en vader van een zoon. Ik ben de vijftig gepasseerd, en heb ruim 30 jaar ervaring in de automobiel branche als receptionist en service adviseur. Ik ben erg tevreden dat ik sinds 2019 deel uit mag maken van een deskundig en leuk team van James Autoservice Camps. Klant tevredenheid staat bij James Autoservice Camps, maar zeker ook bij mij voorop. In mijn vrije tijd wandel ik graag en mijn hobby is autosport. Graag ontvang ik u aan onze balie bij James Autoservice Camps.

Wouter

Ik ben Wouter Fakkeldij en woon samen met mijn vriendin in Maasbree. Ik ga graag stappen met mijn vrienden. Verder heb ik hobby aan alles wat rijdt en vaart. Ik werk bij James Autoservice Camps sinds 2017 als monteur en als vervangend werkplaatschef en heb het hier erg naar mijn zin.

Dries

Ik ben Dries van Horen. Ik woon samen met mijn vriendin in Beringe en ben de trotse vader van 3 kinderen. Ik werk sinds maart 2019 bij James Autoservice Camps als monteur, een functie waarin ik ruim 20 jaar ervaring heb. Ik ben gek op alles met 4 wielen. In mijn vrije tijd speel ik handbal bij de veteranen van Bevo HC.

Dylano

Ik ben Dylano Stappers. Ik woon in het prachtige Grubbenvorst. In mijn vrije tijd ga ik graag fitnessen en voetbal ik bij GFC’33. Verder is autosport een grote hobby van mij om zowel te kijken als zelf te racen en te sleutelen natuurlijk. Ik ben begonnen als stagiaire bij Autoservice Camps. Momenteel werk ik als (top)monteur en heb het heel goed naar mijn zin.

Dit vinden onze klanten