Over ons

Californischeweg 6, 5971 NV Grubbenvorst

Persoonlijke aandacht

Behoud van fabrieksgarantie

Voor elk merk en type (bedrijfs)auto, zelfs hybride

Professioneel uitgeruste werkplaats

BOVAG garantie op alle uitgevoerde werkzaamheden

Gratis haal en breng service in de regio

Duidelijke afspraken en prijsopgave vooraf

James Autoservice Camps, veiligheid, betrouwbaarheid en comfort

James Autoservice Camps is een merk onafhankelijk autobedrijf dat sinds 2016 onder leiding staat van Eduard en Yvonne Camps. Aan de Californischeweg vindt u hét adres voor APK keuringen, onderhoud, reparatie, schadereparatie, storingsdiagnose en alle andere vragen rondom uw personen- of bedrijfsauto. Ook als uw auto valt onder een leasecontract bent u bij ons aan het goede adres. Dit alles wordt op een professionele en vakkundige wijze verzorgd.

De grote aandacht van ons team voor kwaliteit en service maken een belangrijk verschil in vergelijk met andere autobedrijven. Veiligheid, betrouwbaarheid en comfort zijn voor ons de belangrijkste speerpunten in de controle van uw auto.

De moderne auto vereist goed opgeleide monteurs, die doelgericht te werk gaan. Daarom besteden we veel aandacht aan opleiding en training van onze monteurs. Onze garage beschikt daarnaast over de meest moderne apparatuur en software.

Wij zijn in alle automerken thuis, Dus ook die van u! U vindt ons aan de rand van Grubbenvorst, tussen het centrum en de veiling, aan de achterzijde van het tankstation. Hierdoor kunnen we u optimaal snel van dienst zijn. De persoonlijke benadering en informele sfeer zorgen ervoor dat klanten zich snel thuis voelen in ons bedrijf.

Graag zijn we ook u van dienst voor alle voorkomende werkzaamheden aan uw personen- of bedrijfswagen. Komt u gerust eens langs om kennis te maken.

Dit vinden onze klanten