Werkplaats

De Sondert 10a, 5928 RV Venlo

Balanceren

Uitlijnen

Met de juiste uitlijning is uw auto beter bestuurbaar en u bespaart op extra brandstofkosten. Zo is het uitlijnen van uw auto een waardevolle investering in uw veiligheid en het rendement van banden.

Reparaties

Reparaties

Naast onderhoud en APK kunnen we ook alle soorten reparaties uitvoeren. Of het nu gaat om een kapotte uitlaat, repareren van de remmen, het vervangen van een distributie of het stellen van het diagnose. Wij regelen het snel een betaalbaar.

Pechhulp

Pechhulpservice

Met onze Mobiliteitsservice kunt u, op elk moment van de dag overal in Nederland of Europa rekenen op die adequate en snelle hulp die u van ons gewend bent. En dat is een geruststellend gevoel!

Onderhoud

Onderhoud

Voor jonge auto’s adviseren we onderhoud volgens fabriekvoorschriften met behoud van fabrieksgarantie. Is uw auto al wat ouder? Dan stemmen we het onderhoud af op het gebruik van de auto. Zodat er alleen gedaan wordt wat nodig is. Daardoor bent u per saldo een stuk voordeliger uit.

Elektrisch

Hybride-, Elektrische auto’s

Ook een hybride of elektrische auto is bij ons in goede handen. Deze vorm van aandrijving vergt specifieke kennis en het volgen van uiterst belangrijke veiligheidsvoorschriften. Autoservice Camps is NEN9140 gecertificeerd en heeft voldoende kennis en kunde in huis om vrijwel alle hybride auto’s van reparatie en onderhoud te voorzien.

Garantie

Garantie

Heeft u een nieuwe of hele jonge auto, dan zit daar waarschijnlijk nog fabrieksgarantie op. Dat betekent dat u uw auto tijdens die garantieperiode gratis mag laten repareren. Voorwaarde is uiteraard wel dat u het onderhoud ‘volgens het boekje’ laat uitvoeren.

Distributieriem

Distributieriem

Over de distributieriem moet u beslist niet te licht denken. Het is een cruciaal onderdeel van uw motor. De distributieriem slijt. Vervangt u hem alstublieft op tijd! Want breekt de distributieriem, dan zijn de gevolgen niet te overzien. Kom tijdig langs bij James Autoservice Camps.

Diagnose

Diagnose service

Welk model en type van welk merk auto u ook rijdt, bij James Autoservice Camps kunnen we de diagnose stellen. Als merkonafhankelijk bedrijf beschikken we over alle benodigde gegevens. Denk aan de officiële fabrieksspecificaties, onderhoudsschema’s, handboeken en informatie.

Banden

Banden

Banden zijn het enige onderdeel van de auto waarmee u met het wegdek verbonden bent. Een goede conditie is dan ook van levensbelang. Een goed profiel verkleint de remweg en kan daarmee ongelukken voorkomen.

Automaat

Automaat spoelen

Maar liefst 70% van de schakelklachten met een automatische transmissie wordt veroorzaakt door vervuiling. Laat daarom uw automaatbak reinigen en spoelen om klachten te voorkomen. Om meer en langer plezier van uw auto te hebben is het verstandig om de automaat tijdig te onderhouden.

APK

APK

Bij James Autoservice Camps kunt u rekenen op een eerlijke APK-keuring voor een eerlijk tarief. Wij gaan niet mee met de APK-stuntprijzen van soms maar 15,-. Wij willen onze onafhankelijkheid bewaren. Als wij zeggen dat er iets aan uw auto moet gebeuren, dan is dat ook zo.

Airco

Aircoservice

Met een airco kunt u het klimaat in uw auto helemaal naar uw hand zetten. Ideaal. Maar ook een airco heeft onderhoud nodig. Bij James Autoservice Camps in Venlo adviseren we u daarom uw airco jaarlijks te laten controleren.

Dit vinden onze klanten