Diagnose service

De Sondert 10a, 5928 RV Venlo

storing

Diagnose service bij James Autoservice Camps

Welk model en type van welk merk auto u ook rijdt, bij James Autoservice Camps in Venlo kunnen we de diagnose stellen. Als merkonafhankelijk bedrijf beschikken we over alle benodigde gegevens. Denk aan de officiële fabrieksspecificaties, onderhoudsschema’s, handboeken en informatie. We kunnen zelfs bij de fabrikanten inloggen in hun informatiesystemen. Dat is het gevolg van de veranderde Europese wetgeving. Bij ons weet u dus zeker dat we de juiste diagnose stellen.

 

De juiste diagnose begint met de juiste apparatuur en vakmensen
In de moderne auto speelt elektronica een steeds grotere rol. Dat maakt het steeds lastiger om zelf aan uw auto te sleutelen. Want ook het vinden van een storing moet elektronisch gebeuren. Wij beschikken over geavanceerde diagnosetesters. Bovendien hebben we vakmensen in huis, die getraind zijn om professioneel met diagnose-apparatuur om te gaan. Elk jaar opnieuw worden onze monteurs bijgeschoold. Zodat ze op de hoogte blijven van de allerlaatste ontwikkelingen.

 

Daarna brengen we uw auto weer voordelig in topconditie
Zodra duidelijk is wat uw auto mankeert, maken we ‘m weer topfit. Daarbij kunt u niet alleen rekenen op vakwerk van onze professionele monteurs. Maar ook op een scherp uurtarief. Zodat u bij James Autoservice Camps in Venlo aanzienlijk minder betaalt dan bij de dealer. Kortom, van een bezoekje aan ons autobedrijf worden zowel uw auto als u beter.

Dit vinden onze klanten