Distributieriem

De Sondert 10a, 5928 RV Venlo

Distributieriem

Distributieriem bij James Autoservice Camps

Over de distributieriem moet u beslist niet te licht denken. Het is een cruciaal onderdeel van uw motor. De distributieriem slijt. Vervangt u hem alstublieft op tijd! Want breekt de distributieriem, dan zijn de gevolgen niet te overzien. Een kapotgeslagen distributieriem kan soms zelfs een total loss van de motor veroorzaken.

 

Wanneer moet de distributieriem worden vervangen?
In uw serviceboekje staat vermeld wanneer en bij welke kilometerstand de distributieriem moet worden vervangen. Soms staat dat ook op een sticker onder de motorkap. Komt u er zelf niet uit? Neem dan het zekere voor het onzekere. Bel 077 – 770 33 73 of rij even bij ons langs aan de Californischeweg 6. Wij helpen u graag.

 

Wij hebben de juiste kennis en het materiaal om de nieuwe riem te monteren
Bij James Autoservice Camps in Venlo beschikken we over de benodigde kennis, het vakmanschap en het speciale gereedschap om de distributieriem professioneel te monteren. Bovendien is de riem zelf van topkwaliteit.

 

Is uw distributieriem aan vervanging toe? Vraag dan nu een offerte aan
Vervang uw distributieriem op tijd. Daarmee vermijdt u heel veel schade en voorkomt u dat u de riem echt moet aanhalen. Bij James Autoservice Camps klaren wij die klus niet alleen professioneel, maar ook heel voordelig voor u. Bel meteen 077 – 770 33 73 of vul het online formulier in.

Dit vinden onze klanten